Me and my fuel

Over Daphne

Aangenaam! Mijn naam is Daphne van Heijningen. 

Als klein meisje was sporten en uren in de keuken staan niet weg te denken uit mijn dagelijkse routine. Op middelbare leeftijd ruilde ik de atletiek- en turnbaan  in voor CrossFit en triathlon. Om nog meer uit mijn sportprestaties te halen koos ik voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. 

Een opleiding waar mijn passie voor gezonde voeding is gegroeid en inmiddels kan delen met mensen die meer uit zichzelf willen halen op het gebied van sport en voeding. 

Met mijn persoonlijke benadering, oprechte interesse en liefde voor het vak, creëer ik maatwerk voedingsadvies en werk ik als diëtiste op gevoel. 

Meer over mij

Een 15 minuten WOD (workout of the day) op hartslag 185, het moment dat je die stang met schijven op de grond laat vallen en je plat op de grond terechtkomt omdat je alles hebt gegeven: Dat is voor mij het ultieme gevoel van voldoening. Het maximale presteren wat ik die dag kan geven. Natuurlijk lukt dit de ene training beter dan de ander. Hoe dan ook, ik voel me hierdoor een betere sporter.

Die discipline in sport, pas ik ook toe in mijn dagelijkse leven met voeding en werk. Hard werken is voor mij alles eruit halen wat erin zit, productief zijn en durven ontladen tussen werkuren door. Ik geniet van het hardlopen in de buitenlucht, op intensief tempo of een ontspannen duurloop. Even het hoofd leegmaken van de dagelijkse werkzaamheden. Het gevoel dat op zo een moment door mijn lijf stroomt is goud waard.

We’ll keep
it simple.

Een gezonde leefstijl

De doordeweeks ‘’gezond’’ en in het weekend ‘’cheat’ ’maaltijden standaard zijn uit ons boekje geschreven. Balans is het codewoord: weten wat jouw lichaam voedt. Maar ook deze uitspraak voelt als een eindeloze zoektocht door tegenwoordig alle beschikbare informatie over ‘’gezonde’’ voedingsproducten.

Ons werk

Wij houden ervan als mensen na hun eerste sessie al verschil voelen in hun energielevel, dat is echt prachtig om te horen! Achteraf proosten we op de behaalde resultaten, want genieten hoort erbij! Het allermooiste: wij leren van onze klanten en hierdoor doen we het echt samen.

Als erkende diëtiste (HBO), NLP Practioner en ervaringsdeskundige in duur-en krachtsport kijken wij ernaar uit jou te mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl.